Το Εστιατόριό μας

Αρώματα και γεύσεις Γης Βοϊου, στην καρδία του Ροδοχωρίου.

Το ταξίδι σας στο όμορφο Ροδοχώρι μπορεί να μετατραπεί εκτός από ταξίδι εικόνων και χρωμάτων σε ένα ταξίδι αρωμάτων και γευστικής απόλαυσης, όπου θα βρείτε τοπικά παραδοσιακά προϊόντα στο χώρο μας, Αρώματα και Γεύσεις Γης Βοϊου. Ένα εξαιρετικό εστιατόριο στο πανέμορφο Ροδοχώρι Βοϊου βυθισμένο στη φύση.

Το Ροδοχώρι Βοϊου είναι χτισμένο στο βορειοδυτικό τμήμα του Βοϊου, ένα πανέμορφο μαρτυρικό χωριό, που το χαρακτηρίζει η αρχιτεκτονική του, τα πετρόχτιστα σπίτια, τα σοκάκια και τα πλακόστρωτα που ταξιδεύουν όλους μας σε μία άλλη εποχή. Ένα πανέμορφο χωριό που απλώνεται μέσα στο δρύινο δάσος, με μεγάλη πλατεία, όπου μπορείτε να καθίσετε κάτω από τα πλατάνια και τα πεύκα να απολαύσετε μοναδικές γεύσεις και πιάτα, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από τον chef Κώστα Κολιό. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την μαγειρική είναι κυρίως από την ευρύτερη περιοχή του Βοϊου και αμιγώς ελληνικά. Οι πρώτες ύλες επιλέγονται καθημερινά ή εβδομάδα με υπομονή και μεράκι από τοπικές επιχειρήσεις και παραγωγούς, φυλάσσονται και επεξεργάζονται με ευλάβεια και μαγειρεύονται με πολύ αγάπη, με το εξαιρετικό αποτέλεσμα να σας ανταμείβει. Πιάτα που απολαμβάνεις και σας  θυμίζουν παράδοση, πιάτα που θα απογειώσουν τον ουρανίσκο σας.

ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΑΓΕΥΟΥΝ
ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΑΓΗΝΕΥΟΥΝ
ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ

Πιάτα με παράδοση και μεράκι.

Οι συγκεκριμένες επιλογές είναι ιδανικές για όλους εσάς που οι γεύσεις και τα αρώματα σας συναρπάζουν και διεγείρουν τις αισθήσεις σας. Η ποιότητα της πρώτης ύλης αποτελεί πρωταρχικό στόχο, με προϊόντα από την ευρύτερη περιοχή του Βοίου.

Αρώματα και γεύσεις Γης Βοϊου...
ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Στο εστιατόριο μας, μπορείτε να γευθείτε, ιδιαίτερες σαλάτες, πιάτα από εξαιρετικά ντόπια κρέατα, παραδοσιακές σούβλες αλλά και μαγειρευτά φαγητά που το άρωμα τους αλλά και η γεύση τους θα σας ταξιδέψουν. Θα απολαύσετε ένα μαγειρικό ταξίδι το οποίο θα κλείσει με εξαιρετικό επιδόρπιο από χειροποίητα γλυκά που επιμελούμαστε ιδιαιτέρως για όλους εσάς.

Ρωτήστε μας για την ποικιλία των ντόπιων κρεατικών και των παραδοσιακών μαγειρευτών φαγητών που ανανεώνονται καθημερινά. Σε περιόδους νηστείας, υπάρχουν πάντα νηστίσιμα εδέσματα και πιάτα. Όλο το χειμώνα θα μπορέσετε να απολαύσετε μαγειρεμένα ” κυνήγια “.

Scroll to Top